Wolf Express


Veldstraat 143A 8480 Ichtegem
0478 62 87 66 Klik om te bellen

Over Wolf Express

Waarom is Wolf Express de beste keuze voor jou?

Wolf Express is de snelste en meest betrouwbare dienstverlener voor uw nationale en internationale zendingen. Prijzen worden berekend naargelang het volume bestelwagen die nodig is voor uw zending. De totale kilometers van de zending worden berekend vanuit ons vestigingsadres, naar de laadplaats, de eventuele volgende laad- en losplaatsen en vervolgens terug naar ons vestigingsadres. Graag geven wij u ook de nodige tips en informatie om het tijdig en in goede staat afleveren van uw goederen te kunnen garanderen. Op basis van uw speciale behoeften ontvangt u op voorhand een volledige prijsopgave op maat. Heeft u grotere hoeveelheden te vervoeren? Geen probleem. Wij hebben verschillende bestelwagens ter beschikking.

Wat kan Wolf Express je bieden?

Wij leveren overal in Europa (+ Zwitserland, IJsland, Noorwegen en Liechtenstein). Waar uw bestemming ook ligt, wij bereiken ze. Stipt, veilig en volgens de gemaakte afspraken. Van de Benelux tot het hoge Noorden? Van België tot in de staart van Europa? Van Portugal tot Roemenië? Geen probleem! Wolf Express biedt voor elke opdracht de oplossing!

Wie gingen je voor?

Bij ons kunt u terecht voor nationale en internationale transporten: - Express dienst - Verhuizingen - Koerierdienst - Algemeen transport - Dierentaxi - Wielerstage/ Fietsvakantie - Vaste dagelijkse/wekelijkse/maandelijkse ritten - Etc... Zowel als particulier en als firma kunt u bij ons tercht!

Wolf Express in het kort

Diensten

24-uurszendingen
Internationaal transport
Postbusservice
Sneltransport
Verhuizingen
Zelfde-dag transport

24 uur per dag

Ja

Onze locatie

Logo Wolf Express

Wolf Express

Wolf Express


Veldstraat 143A 8480 Ichtegem
0478 62 87 66 Klik om te bellen