Ravex Express


Pelsveld 13 3583 Paal
+32 484 91 94 99 Klik om te bellen

Over Ravex Express

RavEx Express is een koeriersbedrijf gevestigd in Paal. Zo zitten we vlak bij de E313 en A314 om elke rit snel te kunnen starten. RavEx is een familiebedrijf. Ons team bestaat uit jonge, dynamische mensen met meer 10 jaar ervaring in de transport sector en weten dus perfect wat voor u belangrijk is! Het is dan ook niet voor niets dat service, snelheid en betrouwbaarheid onze sterkste troeven zijn!

Meer over RAVEX EXPRESS:

Service

Onze telefoon is 24 op 24 bereikbaar. U wordt steeds onmiddellijk geholpen met een offerte. Wij denken met u mee om steeds tot een oplossing op maat te komen. Na akkoord van de offerte, sturen wij onmiddellijk een chauffeur uit om uw transport te voorzien.

Snelheid

Onze chauffeurs zijn indien nodig steeds binnen de 60 minuten (in Limburg) of binnen 3 uur (elders in België) aanwezig om de goederen op te halen, deze worden dan ook onmiddellijk getransporteerd naar hun bestemming. Op deze manier voorkomen wij beschadiging, vertragingen of fouten en bent u steeds zeker van een perfecte levering, elke keer opnieuw!

Betrouwbaarheid

RavEx Express draagt zijn woord hoog in het vaandel. Zo zijn wij steeds eerlijk en zorgen wij ervoor dat u en uw klanten steeds tevreden zijn. Op deze manier bouwen wij samen met onze klanten aan duurzame en vaste relaties.

Wat kan RAVEX EXPRESS u bieden?

Expressdienst

Na telefonisch contact maken wij ons sterk om binnen de 60 minuten (in Limburg) of binnen 3 uur (elders in België) bij u aanwezig te zijn voor de ophaling van uw goederen. Deze worden dan ook rechtstreeks geleverd zonder op- of overslag. Dit 24 op 24 en 7/7, 365 dagen per jaar. 1 zending per transport via de snelste weg

Algemene Transporten

Voor uw algemene transporten tot 500kg staan wij dagelijks paraat.

ADR Transport

ADR transport (conform vrijstellingen voor vervoer in beperkte hoeveelheden)

Vaste opdrachten Voor al uw wederkerende opdrachten op vaste of onregelmatige tijdstippen staan wij voor u klaar. Om deze opdrachten op maat te kunnen verzorgen staan wij steeds open voor een vrijblijvend gesprek omtrent uw transporten.

Ophalingen

Wenst u een pakket snel bij u geleverd? Wij voorzien ook ophalingen die onmiddellijk bij u geleverd worden.

Verzekering

Alle transporten zijn steeds CMR verzekerd.

Foto's

Ravex Express in het kort

Diensten

24-uurszendingen
Internationaal transport
Sneltransport
Zelfde-dag transport

24 uur per dag

Ja

Onze locatie

Logo Ravex Express

Ravex Express

Ravex Express


Pelsveld 13 3583 Paal
+32 484 91 94 99 Klik om te bellen