PE Express BV


Hoge Mauw 1410 2370 Arendonk
014 74 55 10 Klik om te bellen

15+ jaren ervaring
Last-minute transport
Flexibel, stip en correct

Over PE Express BV

Het resultaat van passie voor de stiel, een persoonlijke service en een gezonde Kempense ondernemersmentaliteit waarmee ons team perfect weet in te spelen op de dringende transportnoden van bedrijven. Flexibele, voordelige en efficiënte expressdiensten in de Benelux en omliggende landen zijn de kern van ons verhaal. Distributierondes, ADR-transport en uitzonderlijk vervoer behoren eveneens tot het aanbod.

Vandaag zijn we dankbaar en trots op wat we met onze 15-tal medewerkers hebben bereikt. We transporteren bijna alles en zijn een stipt transportbedrijf voor uiteenlopende sectoren waar snelle en betrouwbare leveringen een must zijn. Met Nederlandstalige chauffeurs en ons moderne wagenpark maken wij dit waar, 24/24 en 7/7, ook last minute.

PE Express heeft als hoofddoel zijn klanten op een zo snel mogelijk manier te bedienen, maar tevens ook op een veilige en klantvriendelijke wijze de goederen naar de bestemming te vervoeren. Dit doen we door middel van het 'dagtransport' principe. De ganse dag leveren wij goederen die dezelfde dag door uw klant werd doorgegeven. Dit betekent dat de goederen binnen de 24u na bestelling bij uw klant geleverd worden door onze diensten.

PE Express zet meer dan ooit in op digitalisering ter optimalisatie van de transportflow, verduurzaming en diversificatie. De ‘groene’ nieuwbouw met opslagmogelijkheden – een extra service – is de eerste stap. Net zoals geplande investeringen in o.a. hybride bestelwagens en een ecologische rijstijl.

Experts in transport

PE Express BV in het kort

Diensten

24-uurszendingen
Chauffeurverhuur
Internationaal transport
Sneltransport
Speciaal vervoer
Zelfde-dag transport

24 uur per dag

Ja

Onze locatie

Logo PE Express BV

PE Express BV

PE Express BV


Hoge Mauw 1410 2370 Arendonk
014 74 55 10 Klik om te bellen