OTR4U (On the road for you)


JM Sabbestraat 58 8930 Menen
0470522691 Klik om te bellen

Over OTR4U (On the road for you)

Waarom is OTR4U (On the road for you) de beste keuze voor jou?

Snelle levering

Het grote verschil tussen een expressdienst en een koerierdienst is de looptijd en de garantie op tijdige levering. Samen met jou vinden we altijd de beste oplossing voor het leveren van de zending 

On The Road For You, is een dynamisch familiale onderneming, gespecialiseerd in transport en leveringen van collis en expressdienst. Flexibele en snelle leveringen over Europa. On The Road For You is gevestigd te Menen nabij de franse grens. Uw colli of pallets vandaag nog versturen? U zoekt een vaste regionale logistieke partner? Express, distributie en logistieke modellen op maat! Europa. Express. Pallets. Distributie. Services: Nationaal transport en Internationaal transport.

Meer over OTR4U (On the road for you):

OTR4U, brengt alles voor u van punt A naar punt B. Tevredenheid van de klant. We staan ter uw beschikking telefonish en per mail, voor al uw vragen.

Wat kan OTR4U (On the road for you) je bieden?

We leggen de nadruk op een persoonlijke en kwaliteitsvolle aanpak van onze vervoersdiensten. Zo kun jij als klant altijd op ons rekenen en kun je jouw vervoersopdrachten met een gerust hart aan ons toevertrouwen. Bouwen aan een langdurige en duurzame samenwerking is hierbij ons oogpunt. Want één opdracht is goed, maar terugkerende en tevreden klanten zijn nog beter. Juist daarom luisteren we altijd naar de wensen van onze klanten, en kunnen we dankzij waardevolle feedback onze diensten steeds weer verbeteren.

CMR Verzekering

Alle spullen die wij als koeriersdienst vervoeren zijn verzekerd, dit zorgt ervoor dat je met een gerust hart kunt beginnen met het vervoeren.

Na overeenkomst tussen beiden partijen:

De colli worden afgehaald door een van onze chauffeur bij u of op het afgesproken afhaalpunt.
Van daaruit de chauffeur vertrekt direct naar de bestemming zonder tussenstop voor andere klant zodra u colli zo snel mogelijk naar de bestemeling word geleverd. Eens de levering gebeurt is, krigt u dan een sms of mail om deze te bevestigen.

Wie gingen je voor?

voor zowel bedrijven als particulieren! Iedere klant is belangrijk! Uw zending wordt dan ook met de grootste zorg opgehaald en afgeleverd

Een oplossing voor iedere klant

Foto's

Soms in familie ;)

OTR4U (On the road for you) in het kort

Diensten

Internationaal transport
Sneltransport
Zelfde-dag transport

24 uur per dag

Ja

Team

Onze locatie

Logo OTR4U (On the road for you)

OTR4U (On the road for you)

OTR4U (On the road for you)


JM Sabbestraat 58 8930 Menen
0470522691 Klik om te bellen