Kh Company Bv


sint jozefsstraat 8 2500 Lier
0483 43 50 44 Klik om te bellen

Over Kh Company Bv

Waarom is Kh Company BV  de beste keuze voor jou?
 
KH COMPANY BV  is opgericht in 2018. Wij bieden een   snelle en kwaliteitsvolle transport binnen – en buiten Europa  aan betaalbare prijzen. Elke  dag zorgen onze gedreven medewerkers voor  veilige en stipte bezorging van al u zendingen. De meest efficiënte, zorgzame en op maat gestelde diensten hebben ervoor gezorgd dat we  het vertrouwen van onze klanten hebben veroverd. We hebben ons gespecialiseerd in distributie die voldoen aan alle genoodzaakte voorschriften en wetgevingen.Ons wagenpark bestaat uit 20 voertuigen die we altijd  tot uw beschikking kunnen stellen.

Klanten ontzorgen voor al hun transportnoden. Met een waaier aan logistieke diensten zorgen halen we al uw zendingen in één keer op. Of het nu gaat om uw post, nationale of internationale zendingen of alle andere transportservices: wij zorgen ervoor

Meer over Kh Company BV :

Daily Service: uw zendingen geleverd door onze koerier binnen de 24 uur in België, Luxemburg & Nederland. enz...

Express Service: verstuur uw zending onmiddellijk via een express koerier naar uw bestemmeling in binnen- en buitenland

Snelle Transport

Op afroepbasis regelen we voor u het transport waar u nood aan heeft. Het traditionele distributiesysteem is tijdsgebonden, daarom is het moeilijk om de leveringen tussen bepaalde tijdspanne op zijn bestemming te krijgen. Bij KH COMPANY BV hoeft u zich geen zorgen te maken. Onze 24/7 service zorgt voor een snelle levering waarbij al u zendingen op tijd geleverd worden.

Verhuistransport
Bent u van plan om te verhuizen? Dan kan u een beroep doen op onze verhuistransport. We garanderen een veilig vervoer van al uw spullen ! Een ladderlift of extra hulp bij het verhuizen? Graag regelen wij het voor u tegen een bijkomende toeslag. Onze verhuisdienst is alleen beschikbaar in het weekeinden.

Distributie

Heeft u nood aan een distributietraject? Graag maken we een persoonlijk distributietraject die zicht aanpast aan de noden en wensen van uw bedrijf. We denken steeds mee en zoeken de beste oplossing voor uw bedrijf.

Wat kan Kh Company BV je bieden?
Orders op maat: - - bepaalde acties zoals: mailing, nieuwjaarsactie, ...

Uw levering is onze zorgen!
– Bezorging van al u pakketten en brieven
– Uw transporten in binnen – en buitenland
– 24 / 7 op uw dienst

Onze verschillende diensten zorgen voor een snelle, gerichte en efficiënte verwerking van uw opdrachten.

Onze tarieven zijn zeer concurrentieel en daar onze medewerkers steeds zorgen voor het gepaste voertuig, een doordachte dispatching en een correcte facturatie, blijft U van verrassingen gespaard.

Foto's

VISITEKAART

Kh Company Bv in het kort

Diensten

24-uurszendingen
Chauffeurverhuur
Internationaal transport
Koel- en vriestransporten
Postbusservice
Sneltransport
Speciaal vervoer
Zelfde-dag transport

24 uur per dag

Ja

Onze locatie

Kh Company Bv


sint jozefsstraat 8 2500 Lier
0483 43 50 44 Klik om te bellen