JNK Express Koerier


Guldestraat 6 9800 Deinze
+32472252898 Klik om te bellen

Correcte/betrouwbare chauffeurs, accuraat/discreet
Flexibel, stipt en correct, uitstekende service
Altijd bereikbaar 24/24 7/7, 1 contactpersoon

Over JNK Express Koerier

JNK Express Koerier, uw dedicated transportpartner, gevestigd in Deinze, is gespecialiseerd in het transporteren van alle mogelijke zendingen van (confidentieel) documentenvervoer tot transport van delicate goederen, zowel voor particulieren als voor bedrijven, nationaal en internationaal, en dit aan zeer scherpe tarieven. We gaan dan ook geen enkele uitdaging uit de weg. Flexibiliteit, veiligheid, accuraatheid en discretie zijn de belangrijkste pijlers binnen onze werkwijze, waarbij zowel U als uw wensen centraal staan. We bieden u de garantie dat, op uw verzoek, uw zending wordt opgehaald waar en wanneer u dat wenst en deze wordt dan in de beste omstandigheden en op een uiterst snelle manier op de juiste bestemming afgeleverd, zowel in binnen- als buitenland. Uitstekende service is eveneens een kernwaarde binnen ons bedrijf. We streven er dan ook naar om in te spelen op uw behoeftes om zo een grote klantentevredenheid te realiseren. We bieden u dan ook een persoonlijke - en klantgerichte service. Als bedrijf dient u zoveel mogelijk tijd te kunnen besteden aan het eigenlijke ondernemen en als particulier wenst u de weinige vrije tijd optimaal te benutten. Wij ontzorgen u dan ook volledig!

Meer over JNK Express Koerier:

1. Flexibiliteit & service: U als klant staat centraal. Wij gaan voor u en uw zending tot het uiterste en zijn dan ook 24 op 24 en 7 op 7 bereikbaar. Voor specifieke opdrachten maken wij graag op maat gemaakte offertes. Aarzel niet, contacteer ons! 2. Veiligheid & garantie: Topprioriteit! We stellen alles in het werk om uw pakket(ten) op een veilige manier te behandelen zonder onze eigen veiligheid uit het oog te verliezen. 3. Accuraatheid & discretie: elk pakket wordt met de grootste zorg behandeld. U kan op ieder moment en in alle omstandigheden, waar en wanneer ook, op onze service rekenen.

Wat kan JNK Express Koerier je bieden?

1. Express- en koerierdienst: JNK Express Koerier verzorgt al uw spoedtransporten, zowel in binnen- als buitenland. U neemt contact op met ons (dit kan 24 op 24 en 7 op 7) voor uw spoedopdracht en wij zorgen voor een passende oplossing rekening houdende met al uw specifieke wensen. We rijden rechtstreeks van laadadres naar het losadres, zonder tussenkomst van andere opdrachten. Desgewenst krijgt u een telefonische bevestiging, zowel bij het laden als direct na het lossen van de zending. 2. Vaste opdrachten en op maat samengestelde projecten: JNK Express Koerier biedt u eveneens assistentie bij regelmatig terugkerende zendingen. In samenspraak en op basis van uw noden en verwachtingen bieden wij u een professioneel antwoord voor uw specifiek project. Twijfel dus niet om ons te contacteren voor maatwerk!

Wie gingen je voor?

JNK Express Koerier spitst zich toe op diverse sectoren, waarbij de zending onder de beste omstandigheden behandeld wordt, uiteraard zonder de specifieke sectorale bijzonderheden uit het oog te verliezen. • Notarissen, advocaten, gerechtsdeurwaarders, architecten, … • Lokale – en nationale overheden, … • Banken, verzekeringsmakelaars, verzekeringsmaatschappijen, … • Apotheken, labo’s, dokters, dierenartsen, … • Scholen, ziekenhuizen, woonzorgcentra, … • Exclusieve boetieks, wijn- en champagnehuizen, … • Groothandels • Uitgeverijen, drukkerijen • Industrie • …

Video

Quality. guarantee. safety. all for you

Foto's

JNK Express Koerier in het kort

Diensten

24-uurszendingen
Confidentieel documentenvervoer
Dedicated transport
Distributie
Express- en koerierdienst
Internationaal transport
Op maat samengestelde projecten
Postbusservice
Sneltransport
Transport van fragiele goederen
Transport van promomateriaal tot bij klanten of eventlocaties
Transport van stalen en dringende wisselstukken
Vaste transportopdrachten
We helpen u graag verder bij elk soort transport
Zelfde-dag transport

24 uur per dag

Ja

Certificeringen

Transportvergunning Internationaal goederenvervoer: 301142055

CMR voorwaarden 01012019 B - 7058741-BBP

Team

Onze locatie

Logo JNK Express Koerier

JNK Express Koerier

JNK Express Koerier


Guldestraat 6 9800 Deinze
+32472252898 Klik om te bellen