Hyk Transport


Bosstraat 46/0.40 3550 Lummen
0477 95 09 88 Klik om te bellen

Over Hyk Transport

HYK Transport

Als professioneel en ervaren koeriersbedrijf hebben wij onlangs ons wagenpark uitgebreid om nog beter te kunnen voldoen aan de wensen van onze klanten. Wij beschikken nu over een moderne vloot van maar liefst 45 voertuigen, waaronder 40 busjes van het formaat L2H2, 3 busjes van het formaat L3H2 en 2 gekoelde wagens.

Met deze uitbreiding kunnen wij nog sneller en efficiënter zendingen verzorgen. Onze L2H2-busjes bieden een ruime laadruimte van maar liefst 8m³ en zijn ideaal voor zendingen tot 1150 kg. De L3H2-busjes zijn nog groter en bieden een laadruimte van 13m³, wat ze perfect maakt voor grotere zendingen. De gekoelde wagens zijn voorzien van de nieuwste koeltechnologieën, waardoor we in staat zijn om gevoelige zendingen op de juiste temperatuur te vervoeren.

Onze ervaren chauffeurs zijn volledig toegewijd aan het leveren van uitmuntende diensten en zijn in staat om te voldoen aan uw specifieke vereisten. Bij ons staat uw zending centraal en wij garanderen dan ook dat deze met de grootste zorg en punctualiteit wordt behandeld.

Wij bieden onze diensten tegen zeer gunstige tarieven aan en ons wagenpark wordt regelmatig onderhouden en vernieuwd, waardoor wij altijd met de nieuwste en meest betrouwbare voertuigen de weg op gaan. Onze gastvrije en vriendelijke benadering zorgt ervoor dat u zich bij ons meteen thuis voelt.

Voor meer informatie over onze diensten en tarieven kunt u contact met ons opnemen via telefoon op 0477/950.988 of via e-mail op info@hyk.be. Kies voor ons en u kunt gerust zijn dat uw zending in goede handen is.

Hyk Transport in het kort

Diensten

24-uurszendingen
Chauffeurverhuur
Duits talig
Internationaal transport
Koel- en vriestransporten
Postbusservice
Sneltransport
Zelfde-dag transport

24 uur per dag

Ja

Onze locatie

Logo Hyk Transport

Hyk Transport

Hyk Transport


Bosstraat 46/0.40 3550 Lummen
0477 95 09 88 Klik om te bellen