HBC


Molderdijk 117 2400 Mol
0032465134047 Klik om te bellen

Over HBC

Waarom is HBC de beste keuze voor jou?

HBC werkt voor jou. We geloven in oplossingen en denken in mogelijkheden. Wij klaren de klus altijd. Wat jij je klanten belooft, laten wij uitkomen. Dat is onze specialiteit & onze service naar jou toe.

Meer over HBC:

Een betrouwbare service aanbieden, die snelheid en betrouwbaarheid garandeert, daar kunnen wij jou mee helpen. Elke klant verwacht betrouwbaarheid en flexibiliteit als onderdeel van een perfecte dienstverlening. 

Wat kan HBC je bieden?

Het voordeel van onze dienst is dat we de klant niet laten wachten. We willen onze klanten een vlotte service bieden. Jij belt, onze koerier vertrekt, rijdt zonder tussenstops van A naar B en bij ontvangst krijg jij bevestiging per mail of sms. Simpel, duidelijk, eerlijk en betaalbaar. Waarom het moeilijker maken dan dat nodig is?

Wie gingen je voor?

Je concurrentie een stap voor blijven door pro-actief te denken, investeren in een betrouwbare service en betaalbaar leveren, dat is de sleutel tot tevreden klanten. Heb je een eigen systeem, eigen gewoontes, leveringen die op een unieke manier moeten gebeuren, wij passen ons aan en nemen jouw systeem over.

Foto's

Diensten

24-uurszendingen
Chauffeurverhuur
Postbusservice
Sneltransport
Zelfde-dag transport

Onze locatie

HBC


Molderdijk 117 2400 Mol
0032465134047 Klik om te bellen