Distridi Express Courier


Wijgmaalsesteenweg 6 3012 Wilsele
016222917 Klik om te bellen

Over Distridi Express Courier

Waarom is Distridi Express Courier de beste keuze voor jou?

Distridi is een koerierdienst in Wilsele met al 28 jaar ervaring in de sector. Wij bieden aangepaste oplossingen voor dringende verzendingen die om een gepersonaliseerde behandeling vragen. Wij zorgen er elke keer opnieuw voor dat uw zending in onberispelijke staat en stipt op tijd aankomt. U kan bij ons terecht voor de verzending van een omslag tot de verzending van een vracht van 36 Europallets. Bovendien kan u ook op ons vertrouwen voor de verzending van breekbare en kostbare vrachten. Wij werken nationaal en internationaal, 24 uur op 24, 365 dagen per jaar.

Meer over Distridi Express Courier:

Wij werken met de grootste nauwkeurigheid en betrouwbaarheid, waardoor u er altijd zeker van kan zijn dat uw zending op tijd én in perfecte staat op de plek van bestemming aankomt. Contacteer ons gerust voor meer informatie over onze diensten!

Wat kan Distridi Express Courier je bieden?

Sprinterservice, koerierdienst, luchtvracht, enz...

Wie gingen je voor?

AB Inbev, KU Leuven, Aveve, GFK, Boerenbond, enz... Wij werken al sinds 1985 in deze sector en zijn zeer gekend voor onze persoonlijke service. U belt ons en moet zich nergens nog iets van aantrekken, wij brengen alles in orde voor u. Vertrouwen, stiptheid, doorzetting en persoonlijk contact zijn onze sterke punten.

Distridi Express Courier in het kort

Diensten

24-uurszendingen
Internationaal transport
Koel- en vriestransporten
Luchtvervoer
Postbusservice
Sneltransport
Speciaal vervoer
Zelfde-dag transport

24 uur per dag

Ja

Onze locatie

Distridi Express Courier


Wijgmaalsesteenweg 6 3012 Wilsele
016222917 Klik om te bellen