Desmet express


kuurnsestraat 122 8531 Harelbeke
0495650458 Klik om te bellen

Over Desmet express

Uw transport in veilige handen aan een uiterst scherp tarief! Bij Desmet Express bent u er steeds zeker van dat uw zending op een veilige en snelle manier bij uw klant terechtkomt, en dit aan zeer scherpe tarieven. Zo geniet u van ongeziene voordelen zoals korting vanaf 350km afstand en afstandsberekening vanaf UW deur!

Meer over Desmet express:

Desmet Express is actief in de koerier sector sinds 2004 en is gekend in de streek voor onze vriendelijke aanpak en een uiterst snelle en veilige service. Prijsberekeningen worden steeds binnen het kwartier beantwoord, zendingen worden binnen het uur opgehaald om meteen naar de bestemming te brengen. Wij staan garant voor stiptheid, vriendelijkheid en veiligheid.

Wat kan Desmet express je bieden?

Binnen Zuid West Vlaanderen starten kilometers steeds aan het OPHAALADRES en worden direct, zonder tussenstops naar de bestemming gereden! Ladingen worden steeds veilig vastgemaakt en verzekerd, zo wordt enige schade uitgesloten. Wij zijn reeds gekend voor transport van uiterst fragiele zendingen, deze worden met fluwelen handschoenen behandeld!

Wie gingen je voor?

Onze klanten bevinden zich hoofdzakelijk in West Vlaanderen en zijn reeds jaren tevreden over onze stipte en correcte service. Voor ons prefereert kwaliteit boven kwantiteit! Een zeer grote klanten portefeuille is daarbij niet ons streefdoel maar wel de tevredenheid van de klant.

Foto's

Desmet express in het kort

Diensten

24-uurszendingen
Internationaal transport
Sneltransport
Zelfde-dag transport

24 uur per dag

Ja

Onze locatie

Desmet express


kuurnsestraat 122 8531 Harelbeke
0495650458 Klik om te bellen