Bvba Erka


OUDENAARDESTRAAT 106 9870 Olsene
0475/79 61 95 Klik om te bellen

Over Bvba Erka

Waarom is Bvba Erka de beste keuze voor u?

STIPTHEID, BETROUWBAARHEID, SERVICE EN FLEXIBILITEIT IS ONS KENMERK ! Wij bieden express en dedicated vervoer aan tot 1200 kg nationaal en internationaal. Onze uitvalbasis is Olsene.(E17 – afrit 6)De goederen worden bij U opgehaald en aansluitend rechtstreeks geleverd bij uw klant of door U nader te bepalen dag. (opslag mogelijk) Onze expressdienst is 24/7 bereikbaar.

Meer over Bvba Erka:

Wij bieden ook de mogelijkheid om een dagtoer te plannen met enkel leveringen uitsluitend aan uw klanten. Er wordt géén toeslag gerekend op zon- en feestdagenen eveneens géén dieseltoeslag. Steeds wordt een werkblad meegestuurd met de factuur waarop vermelding van de werkelijke gereden kilometers, tijdstippen van aankomst, vertrek, laad- en lostijd en eventuele kosten (tol, parking,…)

Wat kan Bvba Erka u bieden?

Sinds 2003 bieden wij transport aan op maat, van één omslag, colli tot 5 pallets ( 1200 kg) in België en in onze buurlanden. (Nederland, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk, Italie, Spanje, Portugal). Wij zijn in het bezit van een vervoersvergunning nr 33741 voor nationaal en Internationaal vervoer van goederen over de weg. Ons wagenpark bestaat uit jonge bestelwagens , ZONDER BELETTERING en uitgerust met GPS.

Wie gingen u voor?

Wij bieden express en dedicated vervoer aan tot 1200 kg nationaal en internationaal. Wij zijn een familiaal bedrijf. Reeds 35 jaar lang zelfstandig actief. Flexibiliteit, betrouwbaarheid en service is ons hoofddoel.

Bvba Erka in het kort

Diensten

24-uurszendingen
Internationaal transport
Luchtvervoer
Sneltransport
Zelfde-dag transport

24 uur per dag

Ja

Onze locatie

Logo Bvba   Erka

Bvba Erka

Bvba Erka


OUDENAARDESTRAAT 106 9870 Olsene
0475/79 61 95 Klik om te bellen