sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
 • Mosstraat 33
  9260 WICHELEN
 • 0468326127

Pro-way bv

Waarom is Pro-way bv de beste keuze voor jou?

Werken met Pro-Way bv is vooral kiezen voor easy, transparantie, motivatie en excellentie.
Ons doel is om de perfecte connectie te zijn tussen u en uw klanten.
Wij zijn een bedrijf die happiness in the job zeer belangrijk vinden maar vooral professionalisme hoog in het vaandel dragen.
onze doel is voornamelijk kwaliteit, loyaliteit en betrouwbaarheid te bieden.

Als opdrachtgever kan u op ons rekenen in elke mogelijke scenario, excellentie en perfectie is ons dagelijkse drijfveer.
Onze diensten kan je op lange of korte termijn inschakelen, dit maakt van ons een zeer flexibel bedrijf op vlak van beschikbaarheid. Pro-way is actief bij klanten over heel België; West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Brussel, Vlaams-Brabant en Wallonië.

Meer over Pro-way bv:

Pro-way staat voor Professional way, deze zin kan veel betekenen maar daarbij hoort het motto the way to perfection, duidelijke taal wij gaan enkel voor perfectie!

Ons doel is om op een gezonde en stabiele manier te kunnen groeien, dankzij betrouwbare loyale klanten die wij dagelijks het beste van onze diensten bieden.
De grootste overtuiging bij Pro-way is dat iedereen de beste service verdient tegen een betaalbare prijs, wij zijn geen Multi speler maar hebben wel de mentaliteit en volharding om dagelijks de beste te zijn dit dag in dag uit!

Wat kan Pro-way bv je bieden?

Snelle en correcte handeling van u opdracht, elke opdracht  wordt binnen de 5 min bevestigd, na oproep of sms bericht. U krijgt onmiddellijk bij ophaling een bevestiging en na levering de correct ingevulde CMR in PDF via email

Onze vloot bestaat uit recente wagens waaronder bakwagens met laadklep:
- Renault Kangoo 7m³
- Renault Master 16m³
- Citroën Jumper/VW Crafter = 20m³ / 8 EURPAL (Cap. 750kg à 1100 kg) met laadbrug.

Materiaal voorzien in de wagen zijn als volgt transpallet, steekkar, riemen, handschoenen, veiligheidsschoenen, hesje en CMR's. 

Onze diensten: 
- Expres levering
- Sneltransport
- Pallet transport
- Dag/nacht distributie
- Internationaal Expres
- Security delivery
- Verhuis (inboedelingen van A tot Z)
- Evenementenservices

Wie gingen je voor?

Wij rekenen onder onze klanten zowel grote als kleine transport groepen & kmo die zelf hun transport onder controle willen houden door via ons hun vaste chauffeur te huren alsook bedrijven die nood hebben aan transport op maat of een (tijdelijke) transportpartner. Voor vele onder hen is het een groot voordeel dat zij hun eigen vervoer kunnen blijven organiseren, u behoudt de controle en tegelijkertijd kunt u voertuigen met chauffeur inhuren volgens uw eigen behoefte en dit zonder de vaste kosten te moeten maken van eigen voertuigen en chauffeurs in loondienst, dit is duidelijk een win-win!Pro-way bv in het kort

24 uur per dag:

Ja

Diensten

 • 24-uurszendingen
 • Chauffeurverhuur
 • Internationaal transport
 • Koel- en vriestransporten
 • pallet transport
 • Postbusservice
 • Sneltransport
 • Speciaal vervoer
 • Zelfde-dag transport