B2 Connect


Franklin Rooseveltplaats 12/8 12/8 2060 Antwerpen
0489501001 Klik om te bellen

Over B2 Connect

OVER B2 CONNECT

http://www.b2connect.be/

Wij bieden oplossingen op maat, dit voor al uw pakketten van 1 gram tot 48+ ton. Zo beschikken we over een zeer breed netwerk & kunnen wij onze klanten efficiënte transportdiensten aanbieden tegen concurrerende prijzen. Bij B2 Connect hechten wij zeer veel belang aan snelheid & veiligheid.

B2 CONNECT bestaat uit een jong & dynamisch team met jarenlang ervaring die zich flexibel behoudt naar alle diensten in de transport- & koerierssector. Wij staan voor persoonlijke aanpak met nadruk op kwaliteit & accurate organisatie.

Zonder meer is B2 CONNECT een representatieve firma en speelt deze een belangrijke rol in het leveren van goederen, brieven, visums, belangrijke documenten, pakketten tot paletten. Zo hechten wij veel aandacht aan zelf evaluatie en streven wij naar een onophoudelijke evolutie waarbij we ons steeds perfectioneren op alle vlakken.

TRANSPORT VRAAGT KLANTGERICHTE AANPAK VOOR EEN EFFICIËNT LOGISTIEK PROCES

B2 CONNECT biedt u talrijke nieuwe toepassingen aan op vlak van technologie. Tevens laat onze kennis, zelfvertrouwen en perfectie ons toe om alle zendingen en logistieke handelingen perfect te beheren. Wij hechten veel waarde aan een goede prestatie, afspraken en een goed voorkomen zodat wij & onze klanten altijd tevreden zijn.

SERVICE & KWALITEIT IS WAAR WIJ ONS IN ONDERSCHEIDEN!

In tijdsnood voor de levering van uw kleine of grote pakketten, dit zowel in de vroege ochtend als laat in de nacht of zelfs tijdens de weekend of feestdagen? Wij beschikken over een grote aanbod van wagens & een enthousiast team dat u graag uit de nood zal helpen, maakt niet uit in welke omstandigheden u zit. Op B2 Connect kan u rekenen!

B2 Connect in het kort

Diensten

24-uurszendingen
Chauffeurverhuur
Internationaal transport
Koel- en vriestransporten
Sneltransport
Speciaal vervoer
Zelfde-dag transport

24 uur per dag

Ja

Onze locatie

B2 Connect


Franklin Rooseveltplaats 12/8 12/8 2060 Antwerpen
0489501001 Klik om te bellen