APEX Transport


Hoogleedsesteenweg 285 8800 Roeselare
0487 21 78 66 Klik om te bellen

Over APEX Transport

Waarom is APEX Transport de beste keuze voor jou?

De snelste en betrouwbaarste oplossing voor al je expresszendingen U belt, wij vertrekken. Zo eenvoudig is het. Onze koeriersdienst doet de naam “sneltransport” alle eer aan. Snel handelen is belangrijk, service eveneens. APEX Transport is meer dan een koeriersbedrijf. We zijn bovenal een transportpartner die uw snel vervoer volledig volgens uw wensen uitvoert. Wij doen zowel nationaal als internationaal transport voor particulieren als zowel alle mogelijke sectoren: drukkerijen, reclamebureaus, automotive, advocatenkantoren, productiebedrijven, … Ook voor uw distributies met veelvuldige leveradressen en terugkerende ritten bent u bij APEX Transport koeriersdienst aan het goede adres. Wij vertrekken vanuit Roeselare! Alles kilometers worden dus uitgerekend vanuit ons vestigingsadres, zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Reserveer uw transport of vraag vrijblijvend een offerte aan op info@apextransport.be Tel: 0493.71.32.56 Bezoek onze site voor meer informatie www.apextransport.be En particulieren natuurlijk ook welkom! Tot binnenkort -APEX

Meer over APEX Transport:

Onze missie is om alle logistieke uitdagingen op een efficiënte manier op te lossen en ervoor te zorgen dat u altijd op ons kunt rekenen. Wij zien onszelf als een verlengstuk van uw organisatie. Kies daarom voor ons wanneer u uw zending veilig en vlot van A naar B wilt vervoeren. Ons doel is om iedere zending zo efficiënt mogelijk te vervoeren. Op deze manier garanderen wij een eerlijke, scherpe prijs.

Wat kan APEX Transport je bieden?

Bij APEX Transport worden de afspraken van A tot Z nageleefd. Zodat we samen een uitstekende verstandhouding kunnen opbouwen. Nood aan een snelle en dringende levering? APEX Transport zorgt voor uw bezorging! Wij gaan zo snel mogelijk voor u de weg op, maar altijd binnen de grenzen van de wet. Bij APEX Transport heeft u de zekerheid dat uw goederen zorgvuldig geleverd zullen worden. Het is dan ook niet voor niets dat service, snelheid en betrouwbaarheid onze grootste troeven zijn.

APEX Transport in het kort

Diensten

24-uurszendingen
Internationaal transport
Postbusservice
Sneltransport
Zelfde-dag transport

24 uur per dag

Ja

Onze locatie

Logo APEX Transport

APEX Transport

APEX Transport


Hoogleedsesteenweg 285 8800 Roeselare
0487 21 78 66 Klik om te bellen