algemene werken bastiaens


Laar 91 2440 Geel
0032489548732 Klik om te bellen

Over algemene werken bastiaens

Waarom is algemene werken bastiaens de beste keuze voor jou?

Algemene werken Bastiaens is thuis in transport en techniek. Door eerlijkheid, flexibiliteit en correctheid te combineren ben ik de ideale persoon om uw vracht aan toe te vertrouwen. Voor contact bel 0489/54.87.32

Meer over algemene werken bastiaens:

Als zaakvoerder sta ik zelf in voor het transport en het persoonlijk contact met de klanten. Door ervoor te zorgen dat er goede communicatie is kan iedereen tevreden worden gehouden wat uiteindelijk het doel is om tot een goede samenwerking te komen.

Wat kan algemene werken bastiaens je bieden?

De belangrijkste voordelen die moeten genoemd worden zijn: - flexibiliteit: 24/24 bereikbaar 7 dagen op 7 zowel nationaal en internationaal transport is mogelijk - correctheid: door goede communicatie zal er minder fout gaan en is iedereen tevreden. De gemaakte afspraken zullen steeds worden nagekomen - kostprijs: ondanks de stijgende dieselprijzen zal er steeds een scherpe prijs worden aangeboden.

Wie gingen je voor?

De klanten kunnen zowel kleine zelfstandigen tot grote bedrijven zijn en zelfs particulieren zijn welkom. Het belangrijkste doel dat ik voor mijn klanten wil realiseren is tevredenheid want een tevreden klant is toch het belangrijkste wat je als koerier kan hebben.

algemene werken bastiaens in het kort

Diensten

24-uurszendingen
Internationaal transport
Sneltransport
Zelfde-dag transport

24 uur per dag

Ja

Onze locatie

algemene werken bastiaens


Laar 91 2440 Geel
0032489548732 Klik om te bellen